TopeFit: Welzijn van werknemers als troef binnen jouw organisatie

Hecht u belang aan het welzijn van uw medewerkers, en wenst u bovendien actief bij te dragen aan het creëren van een gezonde werkomgeving voor uw medewerkers? Weet dat u zich hierbij kan laten ondersteunen door Logo Leieland. Deze organisatie heeft nl. een TopeFit programma uitgewerkt, specifiek opgebouwd voor de kmo’s in onze regio.

 

Waar staat TopeFit voor?

TopeFit is een ondersteuningstraject voor de bedrijven dat:

  • de medewerkers motiveert en ondersteunt in hun gezond gedrag op vlak van voeding, lichaamsbeweging en mentaal welbevinden.
  • de behoeften van de medewerkers beter in kaart brengt en ervoor zorgt dat de juiste maatregelen worden genomen om het welzijn te verbeteren.
  • het bedrijf helpt bij het evalueren van haar welzijnsbeleid.
  • een aantal acties en challenges uitrolt op de werkvloer, die het best aansluiten bij de noden of wensen van het bedrijf.

Meer info vindt u in de presentatie (pdf-document) onderaan.

 

Kost

Omwille van onze jarenlange samenwerking met Logo Leieland, kan BLeie drie TopeFit-trajecten aan een sterk gereduceerd tarief aan haar leden aanbieden, met name € 1.500 voor het volledige traject (i.p.v. € 3.100).

Dit gereduceerd tarief zal toegekend worden aan de eerste 3 leden die zich inschrijven voor dit programma. Daarbovenop geven wij deze drie leden een extra ondersteuning van €500!

 

Doel & deelname

We promoten TopeFit omdat we geloven in de meerwaarde van werknemers die er een gezonde en actieve levensstijl op nahouden.

Deelt u onze doelstelling en wenst u in te gaan op dit aanbod? Graag een bevestiging via info@bleie.be.

 

Heeft u specifieke vragen omtrent de inhoud van dit aanbod? Neem contact op met Nils Mortier van Logo Leieland:

@        nils@logoleieland.be

A         President Kennedypark 10, 8500 Kortrijk

W         logoleieland.be

T          0468 23 73 34

 

20230427 TopeFit-voorstel BLeie.pdf