Doe mee aan de BLeie Trophy 2021!

Wanneer: 
20/09/2021

We hebben Logo Leieland onder de arm genomen om een nieuwe bedrijvencompetitie in elkaar te boksen. Deze instantie heeft voor onze regio nl. de ‘BuddyWalk Challenge 2021’ opgezet, die doorgaat van 20 september tot en met 17 oktober. Voor deze challenge moeten teams van 5 medewerkers de uitdaging aangaan om samen in 30 dagen virtueel naar Kopenhagen (de gelukkigste stad ter wereld!) te wandelen. Dit doel (een afstand van 1.000 km) wordt behaald als iedere medewerker uit het team ongeveer 10.000 stappen per dag zet. Niet alleen wandelen, ook vele andere prestaties (fietsen, lopen, zwemmen, tennis, padel, fitness, …) worden meegerekend, die dan via de registratietool topefit.be/buddywalk worden omgerekend op basis van de ingegeven beweegminuten.

 

Doe mee en laat uw bedrijf van z'n sportiefste kant zien!

Dank zij de ondersteuning die we krijgen van Logo Leieland, kunnen we u deze boeiende competitie aanbieden zonder registratiewerk voor de deelnemende bedrijven. Logo Leieland verzorgt de praktische organisatie, waardoor elk bedrijf volledig wordt ontzorgd. Bovendien zullen de medewerkers tijdens deze wandeluitdaging op verschillende manieren worden gemotiveerd, en krijgen ze tips & tricks aangereikt om de mentale en fysieke gezondheid te bevorderen. Daarenboven ontvangt elk team dat op 17 oktober de eindmeet haalt van ons een mooie attentie! Maar bovenal willen we met onze competitie opnieuw heel wat werknemers stimuleren om meer te bewegen.

 

Mogen wij u dan ook vragen onze bedrijvencompetitie bekend te maken aan uw werknemers? Logo Leieland vraagt voor hun organisatie en ondersteuning een bijdrage van €75 per deelnemend team (of €15 p.p.). Een deel van de opbrengsten gaat naar een goed doel: www.melsrose.be. Wij zouden het bijzonder waarderen indien u bovendien instaat voor het dragen van de deelnamekost. Elk deelnemend bedrijf wordt vermeld bij publicatie van deze regionale wedstrijd.

 

Meer info en inschrijven: https://topefit.be/buddywalk