Groepsaankopen: actie strooizout

Ook deze winter maakt BLeie werk van een gezamenlijke strooidienst voor haar leden. We werken opnieuw samen met Decock Filiep bvba uit Ledegem, die deze dienst aanbiedt op basis van dezelfde tarieven van de voorbije jaren. Met onze groepsaankoop bieden wij uw bedrijf de mogelijkheid aan om op een budgetvriendelijke manier uw terrein deze winter vrij te houden van ijs en sneeuw. Decock Filiep bvba geeft u bovendien de garantie snel ter plaatse te zijn.

 

Hoe zal er te werk worden gegaan bij sneeuwval of ijsvorming?

Rood = ijs en sneeuw, zware wintertoestand (ruimen waar nodig en daarna ook strooien). Er wordt sneeuw geruimd vanaf een 4 cm dikke sneeuwlaag.

  • Decock Filiep volgt de toestand van de wegen op via de voorspellingen bij de militaire overheid (www.mil.be/meteo). Om de 6 uur zorgt de militaire overheid voor een update van de weersvoorspelling. Bij voorspelling van wintertoestand (code oranje/rood) (1) in onze regio, grijpt de firma in.
  • Verder kan ook de firma Alpro (2), los van de opvolging door Decock Filiep bvba, het sein tot strooien/ruimen geven. Alpro is 24u/24u en 7d/7d actief op het bedrijventerrein en is dus het meest aangewezen bedrijf om dit mee op te volgen.
  • De volgorde die het bedrijf Decock zal aanhouden m.b.t. de deelnemende bedrijven, hangt af van de respectievelijke openingstijden bij alle te bedienen bedrijven, maar beoogt een vlotte afhandeling van alle bestellingen. Deze volgorde wordt aan de deelnemende bedrijven gecommuniceerd.
  • Er wordt bij uw bedrijf gestrooid in de dagen (bvb. weekend inbegrepen of niet) dat u hebt opgegeven.
    1. Oranje = gladheid, matige wintertoestand (enkel strooien)
    1. Joren Deboodt van het bedrijf Alpro (056/43.21.94 (kantooruren) of joren.deboodt@external.alpro.com) staat in voor de coördinatie van deze actie

 

Hoe gebeurt de verrekening?

De factuur zal rechtstreeks naar uw bedrijf worden opgemaakt en verstuurd.

 

Interesse?

Al heel wat leden zijn opnieuw ingeschreven voor dit aanbod. Gelieve bij interesse prijs te vragen aan Decock Filiep bvba (zie hieronder voor de contactgegevens). Elke offerte wordt nl. op maat van het bedrijf uitgewerkt, en dit op basis van een plaatsbezoek. Wij vragen u om met deze dienstverlener, naast de vastlegging van de te strooien/ruimen zone, ook afspraken te maken voor wat betreft de openingstijden & -dagen van uw bedrijf of de tijdsperiode waarbinnen hij bij u kan werken.

 

Contactgegevens FILIEP DECOCK BVBA

Knokstraat 1A

8880 Ledegem

Tel: 056/50.19.40

Gsm: 0477/41.48.98

Fax: 056/50.39.61

decock.filiep@telenet.be

 

Hebt u nog vragen of suggesties? Dit kan via info@bleie.be.