Algemene Vergadering

Wanneer: 
08/02/2018

Graag heffen wij samen met u het glas op het nieuwe jaar! U bent van harte welkom op donderdag 8 februari 2018 vanaf 18u in het Bedrijvencentrum voor onze derde nieuwjaarsreceptie. Wij combineren deze receptie met de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Klink mee met ons, en verneem welke nieuwe acties wij in 2018 voor u en uw werknemers in petto hebben.

 

Nieuw bestuur in 2018

In 2017 hebben we moeten afscheid nemen van Pol Huysentruyt. Pol was een van de grondleggers van BLeie en was als penningmeester zeer actief voor onze vereniging.

De nieuwe directeur van het Bedrijvencentrum, dhr. Jan Valcke, wenst intensief mee te werken aan onze bedrijvenvereniging en zal de taak van penningmeester vanaf 2018 op zich nemen. Op de algemene vergadering stellen we hem graag aan u voor.

 

Alle mobiliteitsprojecten blijven we met argusogen volgen!

Naast de acties we nu al hebben geprogrammeerd voor 2018, reiken we u deze avond actuele en nuttige info aan m.b.t. de mobiliteitsdossiers en -werken die ons terrein het meest aanbelangen. Zo komen onder meer de werken aan de E403 en IKEA uitgebreid aan bod.

 

Ter afsluiting van de avond bieden wij u tijdens het netwerkmoment een assortiment aan verse en huisbereide croque monsieurs aan, en maken we vooral tijd om het nabuurschap warm te houden.

 

Om praktische redenen vragen wij u uw deelname te bevestigen ten laatste op maandag 5 februari via de website. Het programma en alle praktische info vindt u onderaan deze mail. Wij hopen u op 8 februari talrijk te mogen ontmoeten en wensen u en uw medewerkers alvast een succesvol 2018 toe!

 

Agenda

18u00 : Onthaal

18u20 : Algemene Vergadering BLeie (Voorstelling vzw anno 2018 & bespreking programma 2018)

18u40 : Mobiliteitsinfo

19u15 : Netwerkreceptie met catering

21u00 : Einde

 

Praktisch

Datum
donderdag 8 februari 2018 om 18u

Locatie
Bedrijvencentrum Regio Kortrijk, Vlamingstraat 4, Wevelgem

Inschrijven
U kan zich hier inschrijven tot en met maandag 5 februari