BLeie vzw organiseert opleidingen Excel

Begin 2019 organiseert BLeie een aantal Excel-opleidingen voor haar leden. Wij hebben voor deze actie samengewerkt met de bedrijventerreinvereniging Gumo vzw (Gullegem-Moorsele). 

 

Wij doen beroep op Dirk Romeyns van het bedrijf “CREYON BVBA Opleidingen Software”. Er kan ingeschreven worden voor de onderstaande 3 modules:

  1. Excel basis of Intro: 15/1/2019 (Bedrijvencentrum)  en 16/1/2019 (Group Protect)
  2. Excel Formules en Functies: 7/2/2019 (Group Protect)
  3. Excel Databases en draaitabellen / Grafieken: 25/1/2019 (Bedrijvencentrum)  en 30/1/2019 (Group Protect)

 

Praktische info

  • Elke module duurt een volle dag. Het programma van de drie modules kan u hier terugvinden:  Volledig programma-overzicht.pdf
  • Locatie: in het Bedrijvencentrum en/of bij Group Protect (gelegen op Gullegem-Moorsele). Zo geniet u van het voordeel van een minimale verplaatsingskost en –tijd voor uw personeel. 
  • De prijs bedraagt € 425 per module (excl btw en vervoersonkosten(*)), waarbij er maximaal 12 personen aan elke module kunnen deelnemenDe kost van elke module zal onder de deelnemende bedrijven verdeeld worden volgens het aantal werknemers dat zich voor deze module inschrijft.

(*) De vervoersonkosten bedragen € 0,30/km; CREYON BVBA is gelegen in Sint-Amandsberg

 

Interesse? Gelieve ons (via info@bleie.be) de naam van uw medewerker(s) op te geven die u graag wenst in te schrijven, met opgave van de gekozen module(s). 

 

Vragen of opmerkingen? info@bleie.be